Gratis Ontwikkeladvies per 1 dec 2020

Het gratis Ontwikkeladvies is een tijdelijke subsidieregeling van de overheid voor iedereen tussen de 18 en 67 jaar. Vanaf 1 december kun je kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Zo'n adviseur ben ik.

Wil je zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt, heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste loopbaanrichting? Wil je advies over een te volgen opleiding of (bij)scholing? Wil je hulp bij brief, CV of sollicitatiegesprek? En wil je dat allemaal op een to the point, praktische en no nonsense manier...

Meld je dan snel aan bij Reijmers Coaching & Consultancy.

Daarvoor krijg je het volgende:

  • Een arbeidsmarktscan. Deze geeft je inzicht in jouw kansen op de arbeidsmarkt. Je krijgt zicht op je talenten, competenties en loopbaanwaarden.
  • 4 begeleidingsuren verdeeld over 3 sessies (telefonisch, Skype of 1-op-1 in de werkpraktijk van Reijmers Coaching, waarbij 1,5 meter gegarandeerd is).

Hoe zet je dit ontwikkeladvies nu in werking?   

  • Meld je per e-mail aan: info@reijmerscoaching.nl (met vermelding van je telefoonnummer).
  • Je wordt gebeld om even kennis te maken en je krijgt wat meer uitleg over het traject.
  • Bij een klik word je aangemeld, worden de testen aangevraagd en heb je een 1e afspraak.
  • Jij vult vervolgens de vragenlijsten in, mailt je CV en neemt je goede humeur en intenties mee.

Het resultaat is een ontwikkelplan op jouw maat. Je ziet door de bomen weer het bos. Je hebt een basis gelegd, waarmee je zelfstandig verder kunt. Je weet nu wat je wilt, je weet waar je het kunt vinden en je weet het te verwoorden.

Kortom je bent in beweging gekomen.

If not NOW, when...