Gratis Ontwikkeladvies per 1 dec 2020

Het gratis Ontwikkeladvies is een tijdelijke subsidieregeling van de overheid voor iedereen tussen de 18 en 67 jaar. Vanaf 1 december kun je kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Zo'n adviseur ben ik.

Wil je zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt, heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste loopbaanrichting? Wil je advies over een te volgen opleiding of (bij)scholing? Wil je hulp bij brief, CV of sollicitatiegesprek? En wil je dat allemaal op een to the point, praktische en no nonsense manier...

Meld je dan snel aan bij

Reijmers Coaching & Consultancy

Daarvoor krijg je het volgende:

  • Een arbeidsmarktscan. Deze geeft je inzicht in jouw kansen op de arbeidsmarkt. Je krijgt zicht op je talenten, competenties en loopbaanwaarden.
  • 4 begeleidingsuren verdeeld over 3 sessies (telefonisch, Skype of 1-op-1 in de werkpraktijk van Reijmers Coaching, waarbij 1,5 meter gegarandeerd is).

Hoe zet je dit ontwikkeladvies nu in werking?

  • Meld je per e-mail aan: info@reijmerscoaching.nl (met vermelding van je telefoonnummer).
  • Je wordt gebeld om even kennis te maken en je krijgt wat meer uitleg over het traject.
  • Bij een klik word je aangemeld, worden de testen aangevraagd en heb je een 1e afspraak.
  • Jij vult vervolgens de vragenlijsten in, mailt je CV en neemt je goede humeur en intenties mee.

Het resultaat is een ontwikkelplan op jouw maat. Je ziet door de bomen weer het bos. Je hebt een basis gelegd, waarmee je zelfstandig verder kunt. Je weet nu wat je wilt, je weet waar je het kunt vinden en je weet het te verwoorden.

Kortom je bent in beweging gekomen.

If not NOW, when...

... nog niet overtuigd? Zie onderstaand de feedback van enkele deelnemers aan de 1e lichting Ontwikkeladvies:


In het ontwikkeladviestraject is voor mij helder geworden welke richting ik echt op wil. De aanpak van Henk is praktisch, doeltreffend en realistisch. Rotterdamse nuchterheid met humor en empathie. Een fijne combinatie! Veel dank Henk! (jobcoach to be)


Ik heb Henk leren kennen als een deskundig adviseur en coach, met een groot netwerk en veel kennis en kunde. Zijn feeback is zeer waardevol, omdat Henk oprecht een spiegel voorhoudt, uit eigen ervaring deelt en bemoedigt naar een volgende loopbaanstap. Zijn inschatting van potentieel en dit daadwerkelijk omzetten naar de gewenste praktijk getuigen van menselijke professionaliteit en extra kwaliteit. De kans van het Ontwikkeladvies was daarmee meer dan goed benut en het netwerk is waardevol uitgebreid. (manager)

Ik heb onlangs een ontwikkeladviestraject gevolgd bij Henk Reijmers. In de eerste sessie van in totaal 3 meetings signaleerde hij precies dat wat ik nodig had. Op die manier konden we, of beter gezegd ik, meteen aan de slag. Erg zinvol! (werkzoekende)


Lekker nuchter Rotterdams Ontwikkeladviestraject. Precies wat ik nu nodig had. Een rustige en doelgerichte aanpak met heldere tips en sturing. Nogmaals dank Henk. Ik heb hier veel aan gehad. (kunstenaar - ZZP)