If not NOW, when?
Home
Coaching
Consultancy
Referenties
Contact
Consultancy HRM
De visie van Reijmers Consultancy is om een verschil te maken in organisaties. Ontwikkeling en coaching zijn mooie doelen, maar het moet de organisatie ook wat opleveren. Altijd naar een resultaat toewerken. Dat is wat Reijmers Consultancy biedt in HRM-opdrachten.

Reijmers Consultancy kan breed worden ingezet. Van de overheids-, zorg-, onderwijssector t/m de profitsector. Zo ook kunnen de rollen divers zijn: senior adviseur, projectleider, teammanager van HRM-afdelingen en indien nodig als trainer of procesbegeleider.

De opdrachten hebben veelal te
maken met in-, door-of uitstroom.
In ieder geval gaat het over het
bewerkstelligen van beweging.


Kennis en ervaring
Henk Reijmers is van huis uit bedrijfssocioloog met als specialisatie arbeid en organisatie. Verder heeft hij cursussen en opleidingen gevolgd bij instituten als de Baak, Sioo, School voor Coaching en "the Option Institute". Continu wordt er geďnvesteerd in training en opleiding. Inmiddels heeft hij ruim 15 jaar ervaring op het terrein van HRM.


In 2016 is de Politie Nederland een grote interim opdrachtgever.

Daarnaast wordt er samengewerkt met:
Recent nieuws
Reijmers Coaching en Consultancy
Mobiliteit
Reijmers Consultancy is een expert op het terrein van mobiliteit.

Echte doorstroming wordt alleen bereikt als PULL en PUSH-factoren aanwezig zijn. Attitude en de noodzaak tot verandering zijn hierbij van groot belang.